Kadete mutilen garaipean estreineko partiduan

Bikain hasi du denboraldia errendimenduko taldeak

Aurredenboraldi motza baina intentso baten ondoren, taldeak Bergaran zuen ligako lehen partidua.
Mutilak ilusioz eta gogotsu zeuden, nahiz eta taldeko jokalariren batek etzekien ligako partidua zela!!!!, uffaaaa!!!

Partiduaren hasiera ezinhobea izan zen, lehenengo minutuan 0-6 partziala egin eta beraien lehen hutsartea eskatzea behartu genien. Gauzak ildo beretik joan ziren eta defentsa sendoa erakutsiz 15-29 joan ginen atsedenaldira.

Hirugarren laurdenean ere gure taldea beraiena baino sendoago zela erakutsi genuen eta minutu hauetan kontraeraso dexente burutu izan ziren. Markagailuan 20 puntu baino gehiagoko aldea jarri genuen eta hortik aurrera partidua orekatu egin zen. Taldea erlajatu egin zen eta Bergararrek markagailua txukuntzeko aprobetxatu zuten. Amaieran 40-58 eta lehen garaipena poltsikora.

Hurrengo partidua larunbat honetan 12:00 Internacionalen kontra.
Arerioek Usabalen asko sufritu behar dute, inpernu bat bihurtu behar deu gure kantxa!!!!