Mondragon Unibertsitatea 25- TAKE Iurre taberna 49

TAKE Iurrek, hiru aste jarraietan geldirik egon ondoren, garaipena lortu du Mondragon Unibertsitatearen aurka.

Tolosarrak gogo askorekin irten ziren, baloi asko lapurtzen eta kontraeraso bat bestearen atzetik lortzen, 1-19ko partzialarekin. Baina egoera fisiko makala nabari zen jokalari askorengan eta gehiegi erlajatu ziren, atsedenaldira 17-39ko markagailuarekin iristeko.
Atsedenaldia eta gero TAKE Iurrekoak gaizki zeuden defentsan eta paseak presa gehiegirekin ematen zituzten. Urduri zeuden, hirugarren larden honetan kontrako 6-5 bat eraginez.
Dena azken laurdenean kontua ederki aldatu zen, hasierako mutilak ziren,..., korrika egin, defendituz,..., gogoak zituzten. 2 eta 15eko partziala lortuz azken 25-49ra iristeko.

Mutil hauek gai dira hoberena eta txarrena emateko partida bakoitzean. Jokoa lasaiago memperatzen dutenean, azkoz ere emaitza hobeak lortuko dituzte.